η κλοπή του
ΚΡΑΣΙΟΥ
Κατεβάστε το παιχνίδι
Έρχεται στις
21/01/22
φορτωση ρολογιού
σε όλα τα δημοφιλή app store
επιστρέψτε τότε σε αυτήν την σελίδα για ενημερώσεις και link για τα app store
ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ
ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ
ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ΝΑ
ΣΩΣΕΙ ΤΟ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ
ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ
ΠΑΛΙ ΤΟ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΜΑΣ;
Περιγραφή
Οταν το καρναβάλι της Ποταμιάς για ακόμα μια φορά αντιμετωπίζει συνθήκες σαμποτάζ, μόνο ο Νιόνιος, η μασκότ του καρναβαλιού θα μπορέσει να σώσει την κατάσταση, με την βοήθεια πάντα του συλλόγου, και φέτος με την δική σου βοήθεια!

Μέσα απο το παιχνίδι παίρνεις τον έλενχο του Διόνυσου, όπου εξερευνώντας το χωριό της ποταμιάς θα λύσεις το φετινό μυστήριο: Ποιός έκλεψε το κρασί μας;
Λίγα λόγια για το Παιχνίδι
Η φετινή διαφημιστική καμπάνια του συλλόγου έρχεται στην μορφή ενός σύντομου βιντεοπαιχνιδιού που έχει αναπτύξει η Creativity Films, όπου ο παίκτης έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει το χωριό της Ποταμιάς, έστω και εικονικά, και να "σώσει" το καρναβάλι απο το χιουμοριστικό σαμποτάζ που γίνεται κάθε χρόνο στα διαφημιστικά.

Η ιδέα του παιχνιδιού ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, όπου και ο Θωμάς Δουκινίτσας που κανονικά σκηνοθετεί τα διαφημιστικά ήθελε να εξερευνήσει τον προγραμματισμό ενός βιντεοπαιχνιδιού, και να χρησιμοποιήσει το τρισδιάστατο μοντέλο του Διόνυσου που είχε δημιουργηθεί πέρυσι για το online καρναβάλι. Έτσι, με την πλήρη στήριξη του συλλόγου ξεκίνησε η ανάπτυξη του παιχνιδιού, η οποία τελείωσε την υλοποίηση τον Δεκέμβριο.

Το παιχνίδι έχει τις φωνές των μελών του συλλόγου, οι οποίοι μέσω μιας ομαδικής κλήσης κατευθύνουν τον παίχτη έτσι ώστε να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη φέτος...
Ξεκινώντας το παιχνίδι δίνεται η ευκαιρία στον παίκτη να εξερευνήσει το χωριό, και να συλλέξει όλα τα βαρέλια. Επίσης υπάρχουν κάποια ακόμη κρυμμένα αντικείμενα ή δραστηριότητες οι οποίες ξεκλειδώνουν επιτεύγματα (χρησημοποιώντας τον λογαρισασμό σας στο Game Center, Google Play Games ή Steam).
Ο Νιόνιος θα έρθει αντιμέτωπος με την ρίζα του φετινού προβλήματος! Και εδώ επίσης μπορούν να ξεκλειδωθούν επιτεύγματα.
"Ο σύλλογος Καρναβαλιστών Ποταμιάς Θάσου, που κάθε χρόνο διοργανώνει την παρέλαση Αρμάτων στον οικισμό του νησιού, βρήκε φέτος έναν πρωτότυπο τρόπο, για να προωθήσει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και τον πανέμορφο τόπο: ένα 3D Adventure Platformer με ήρωα τον Διόνυσο, τον θεό του οίνου, που ως γνωστόν ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου!"

-My Joy Gaming
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
"Οι άνθρωποι που... κρύβονται πίσω απο το καρναβάλι της Ποταμιάς, έρχονται να μας θυμίσουν την μεγάλη γιορτή - έθιμο. Πρωταγνιστής ποιός άλλος; Ο Νιόνιος. Η μασκότ, ο οποίος έγινε... βιντεοπαιχνίδι.

-Kavalanews.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
Χειρισμοί
Εικόνα ένδειξης χειρισμού
Δελτίο τύπου - Press Kit