ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Χρόνια πολλά, καλή χρόνια σε όλους!

Υγεία, ευτυχία και ευχή όλων μας να μπορέσουμε να είμαστε και πάλι όπως πριν!

Μέχρι τότε όμως ο Σύλλογος μας δεν θα μπορούσε να μείνει παροπλισμένος και χωρίς δράση για δεύτερη σερί χρονιά!

Ενστερνιζόμενοι την τεράστια υγειονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε και με πλήρως ανεπτυγμένο το αίσθημα ατομικής και κοινωνικης ευθύνης ο σύλλογος μας προσαρμόστηκε!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση λοιπόν να σας ανακοινώσουμε το πρώτο ψηφιακό Καρναβάλι Ποταμιάς!
Πάνος Γούτας
Πρόεδρος Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμιάς "ΔΙΟΝΥΣΟΣ"

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Φέτος θα διεξαχθει το καρναβάλι μας διαδυκτιακά, με την μορφή ενός live stream την ημέρα και ώρα που θα γινότανε το καρναβάλι.

Θα είναι ένας συνδιασμός "πικάντικης" σάτυρας κυρίως με την επικαιρότητα σε πρώτο ρόλο αλλά και με τοπικά θέματα, μερικές απο τις καλύτερες στιγμές απο τα παλαιότερα μας καρναβάλια, και ένα dj set στο τέλος το οποίο θα φέρει το γλέντι της πλατείας στα σπίτια σας!

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ - ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ;

1
Είτε ατομικά είτε σε συνεννόηση με τις παρέες σας (4-5 ατόμων αυστηρά και τηρώντας τα μέτρα), επιλέγετε  ένα θέμα όπου επιθυμείτε να σατυρισετε ή να θίξετε

Μπορείτε επίσης να διαλέξετε κάποιο χορευτικό (είτε σύχρονο, είτε παραδοσιακό) ή να κάνετε κάποιο χορευτικό
2
Τραβήξτε το "άρμα" με την κάμερα η το κινητό σας

Εάν είστε 2 άτομα και πάνω, και θέλετε να σας βοηθήσουμε να τραβήξετε το άρμα σας συχρονισμένα (π.χ. θέλετε να κάνετε διάλογο) επικοινωνήστε μαζί μας και θα κανονίσουμε εμείς τα τεχνικά θέματα...
3
Στείλτε μας το βίντεο σας μέσω των παρακάτω επιλογών!
Επίσης μπορείτε να μας στείλετε την ιδέα σας εάν χρειάζεστε βοήθεια με το τεχνικό κομμάτι η με την ανάπτυξη της ιδέας σας.!Το ψηφιακό καρναβάλι θα προβληθεί λαιβ την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 14:00, μέρα και ώρα που θα ξεκινούσε και το καρναβάλι μας δηλαδή!

Ανάμεσα στα βιντεάκια σας όπως αναφέραμε θα φρεσκάρουμε λίγο την μνημη σας παρουσιαζοντας αγαπημένα παλαιότερα άρματα και χορευτικά!

Αμέσως μετά το τέλος του ψηφιακού καρναβαλιού θα υπάρξει live μετάδοση με dj set έτσι ώστε να μπορέσουμε κατα κάποιο τρόπο να φέρουμε στο σπίτι σας το γλέντι που οργανώναμε τα προηγούμενα χρόνια στην πλατεία μας.!

Το καρναβάλι μας στηρίζεται αποκλειστικά σε εσάς και στην συμμετοχή σας και φέτος ακόμα περισσότερο,όποτε αναμένουμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία τις συμμετοχές σας.!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων! Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια και οποιαδήποτε απορία!

#potamiacarnival

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ
ΤΟ ΑΡΜΑ ΣΑΣ
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Όροι και προϋποθέσεις:

1) Θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κωρονοιού.
Εάν τα μέτρα δεν έχουν τηρηθεί στο βίντεο που θα μας στείλετε δεν θα μπορέσετε να συμμετέχετε στο καρναβάλι μας.

2) Θα πρέπει να μας έχετε στείλει την συμμετοχή σας πρίν τις 6 Μαρτίου 2021, αλλιώς δεν θα προλάβει να συμπεριληφθεί το βίντεο σας


Επίσης για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα σχετικά με το άρμα σας (πχ. εάν έχετε κάποια ιδέα που απαιτεί περισσότερες δυνατότητες απο οτι μπορείτε να παρέχετε) παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο thomas@creativityfilms.gr

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορώ να παρακολουθήσω το Καρναβάλι Ποταμιάς Online;
Την ημέρα του καρναβαλιού (δηλαδή στις 14 Μαρτίου 2021) θα μπορείς να το δείς μέσω αυτής της σελίδας.
Μπορώ να συμμετέχω εάν δεν είμαι απο την Ποταμιά;
Βεβαίως! Όλες οι συμμετοχές είναι ευπρόσδεκτες. Απλά πείτε μας απο ποιό μέρος είστε στις "Ειδικές Οδηγίες"
Θέλω να τραβήξω ένα άρμα με τους φιλους μου, αλλα δεν μπορώ να βρεθώ μαζί τους λόγω των περιορισμών κατα της εξάπλωσης του Covid-19
Μπορείς να βρεθείς μαζί τους "εικονικά" με 2 τρόπους:

1) Μπορείτε να τραβήξετε ο καθε ένας τα στοιχάκια σας ξεχωριστά, και εφ όσον μας στείλετε και το κείμενο (δηλαδή τα στοιχάκια σας) μπορούμε εμείς να τα συνδιάσουμε στο μοντάζ.

2) Μπορεί να κανονιστεί μια ομαδική βιντεοκλήση έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε ο ένας τον άλλον, και εμείς θα τραβήξουμε σε βίντεο την βιντεοκλήση.

Επίσης στην περίπτωση χορευτικού απλά τραβήξτε ο καθε ένας το δικό σας κομμάτι, πείτε μας τον τίτλο του τραγουδιού και εμείς θα τα συνδιάσουμε
Πως μπορώ να σας στείλω το βίντεο μου;
Μπορείς να μας στείλεις το βίντεο σας με τους εξής τρόπους:

1) Μέσω της σελίδας μας στο facebook, η μέσω του messenger

2) Μέσω email στο panosgoutas2@gmail.com ή στο thomas@creativityfilms.gr

3) Μπορείς να ανεβάσεις το βίντεο σου σε ένα site μεταφοράς αρχείων όπως το www.wetransfer.com, και να μας στείλεις το link στην φόρμα στο πάνω μέρος της σελίδας.